Årets sista dag

Det här skulle varit förrätt, det åts Toast Skagen och jag ägnade mig åt min sås samt att äta god spansk skinka istället 😉 Det är stavar av lagrad prästost i smördegsknyten (200 grader, gräddas ca 10-15 minuter), nästa gång ska jag vika ihop till trianglar  och trycka till kanterna med gaffel samt pensla med ägg. Man lever och lär, men i ärlighetens namn var jag inte så imponerad av smakkombinationen så det kanske inte blir en andra gång..

IMG_20130101_060442

Huvudrätt slottsstek (receptlänk) med kokt delikatess potatis och gräddsås, fanns även kokta morötter och vinbärsgele till övriga gester. Fick tag på två välmörade oxstekar från Olssons utvalda kött, wow säger jag bara..

IMG_20130101_060243

Ljuvligaste desserten/ efterrätten nybränd creme brulée (receptlänk), otroligt nöjd över nya receptet.. Det här utlovas till fler middagar där jag står för matlagningen!!

IMG_20130101_055833

Valde bekväm och ledig klädsel, kroppen var inte i tipptopp form. Svart fusk-omlott klänning från Laredoute  (bättre bild i detta inlägg) med vanliga strumpbyxor under samt vitt linne (bättre bild)  båda från KappAhl.

Nyårsnaglar med Mavala nyans 38 silver

Lyxade till det med att måla naglarna silvriga (Mavala nyans 38).

IMG_20130101_002034

Vid tolv blev det fyrverkerier ute och att skåla in nya året med fin champagne 🙂

En fantastiskt trevlig afton, låt oss hoppas det bjuder på en bra uppvärmning för ett fantastiskt 2013!!

 
Följ gärna och dela bloggen: