Torsdag

Min torsdag i bilder

Inte ofta man hinner med tre ombyten kläder på en dag;
Outfit 1) mysklädsel i oversized gammal Lindex tröja och prickiga strumpbyxor (älskar polkadots/prickigt)! Insåg att efter en veckas tycka-synd-om-mig-själv-förkylning var kylen radikalt länsad på allt  ätbart.

Outfit 2) Gå-till-Ica-klädsel fick bli svarta ”finbyxor” från KappAhl med liiite för tight vit topp från Vila. Glömmer bort mellan varven av bylsiga kläder att det finns en midja där under, våga leta upp den ibland jag lovar det är en fin ego-boost!

Outfit 3) Lite för varmt ute för vinterjacka orkade inte ta vanliga jackan så blev att inviga nya grå stickade tröjan, underlättar att ha handväska med näsdukar, plånbok & telefon när man ska iväg så Espirit väskan gjorde mig sällskap.

Middag blev enklast möjliga – pizza tortillas med pizzasås, lagrad ost och mammas köttfärsås (bra spara rester i frysen). Lite Felix bbq sås på toppen och en iskall pepsi max till – inte dumt alls! Börjar dock bli trött på dom, så inga fler på ett bra tag för mig!

Tittade för ovanlighetens skull på tv på sjuan – ”Hela Sverige bakar”. Oj, oj så pinsamt.. Skämdes för mertalet av deltagarna, vad i hela friden höll dom på med?! Fast jag har ju själv aldrig bakat en drömtårta, så det får hamna på att-göra listan efter jag finjusterat min toscatårta recept. Och när jag ändå är igång och ”gnäller” så kunde de inte valt en roligare tvpersonlighet att leda programmet än Tilde De Paula?

Back to Top
Translate »