Måndag

Har funderat lite hit och dit, har beslutat mig för att fördela min poängpott på 3 – frukost, lunch & middag. Så jag lär mig att inte slarva så förbaskat! Det jag vill unna mig ska tas av veckobonusen, så jag verkligen äter mat och inte sätter kroppen i något märkligt svältläge för det är inte hållbart. Och så måste jag börja tvinga i mig mer vatten, vet ju att jag tycker om det när jag kommit in i rutinen igen att dricka.

Så då är frågan, är detta vecka 5 eller vecka 1 igen? Tror vi säger vecka 5 med pp så känns det inte lika ”buhuu” aktigt för mig själv. Alla kan ha en offvecka och nu har jag haft min.

Måndagsmiddag, grillad kyckling med tillbehör

Måndagsmiddag; grillad skivad kyckling, gurka, isbergssallad, laktosfri Valio creme fraiche,
old el paso små tortillabröd, Arla riven tex mex ost + Santa Maria milda tacosås

Middag

  • 125 g kycklingfilé 3 Pp
  • Små vetetortillas 3 Pp /styck
  • Valio Laktosfri Mellan Creme Fraiche 1 Pp /msk
  • Gurka & Sallad 0 Pp
  • Osten & tacsåsen är sambons, så jag vet inte Pp värdet på det  🙂

Spännande receptläsning i farmors anteckningsbok från hushållsskolan i Lund 1920

Börjat bläddra i farmors anteckningsbok från hennes tid på hushållskolan i Lund 1820. 92 år gammal..
Lite svårt läsa handstilen och en del recept låter inget vidare, fruktsoppa låter udda 😉

Back to Top
Translate »