Torsdag, propoint

1ste augusti = min utmaning till mig själv – vecka 1: äta grönt 2 ggr per dag minst

Stekt marinerad ytterfilé med pommes och sallad

Rejäl middagsportion med 100 gram stekt marinerad ytterfilé, 100 gram ica pommes (stekta på järnet med lite smör, går säkert utan också), ca 150 gram gurka & sallad. Otroligt mättande och god mat.. Börjar få bra fingerkänsla för när köttet är klart, för jag orkade inte ta fram termostaten 😉 Mat på under 20 minuter, det gillas! I övrigt usel aptit.. Men men var nog tryckande värmen som gjorde sitt till igår!

Daglig budget: 28 propoints (även kallade pp)
Veckobonus kvar: 44 propoints
Använt: 24 pp

Frukost 6 Pp
LCD Shake (6 pp)
Vatten

Middag 9 Pp
100 gram fläskytterfilé ( 3 pp)
100 g ica pommes (4 pp)
2 tsk laktosfritt smör (2 pp)
100 gram gurka (0 pp)
50 gram isbergssallad (0 pp)

Dagens mellanmål
1 äpple (0 pp)
1 LCD Shake (6 pp)
Vatten, Mineralvatten (0 pp)
Några turkisk peber karameller (3 pp)

 
Följ gärna och dela bloggen: