Onsdag

I senaste Amelia finns en Stockholmsguide, så passande då vi åker om en vecka

I dagens posthög fanns ett gratis ex av senaste Amelia (present från Laredoute när jag köpte min svarta klänning där), passande med sommarguide till Stockholm när vi åker nästa onsdag! Tyckte dock guiden var mest skit om jag ska va ärlig, amelia som tidning har jag inte mycket åsikt om än heller. För ung eller fel mentalitet? Får 2 nummer till men tror knappast jag kommer fortsätta prenumera..

Obligatorisk tisdagsunderhållning - Allsång på Skansen med Måns Zelmerlöw

Andra veckan i rad som vi taimat in Allsång på Skansen med Måns Zelmerlöw och middag. Tycker äntligen programmet blivit sebart igen, var inget stort fan av Anders Lundin.. Man kan inte låta bli tycka om lilla skånepojken!

Kycklingfilé med Allerum 24månaders ost, inlindad i småländsk parmaskinka från ikea med färsk pasta och cafe deparis sås och hembakad baguette

Snäll sambo fixade middag åt oss medan jag jobbade som en galning igår, mycket jag vill avsluta innan jag går på semester. Det blev kycklingfilér snittade med Allerums extra lagrade ost inuti och inlindad i småländsk ”parmaskinka” från ikea med färsk pasta och cafe dé paris sås och hembakad baguette till. Riktig festmåltid.. Allerumsosten och småländska parmaskinkan får bli stapelvara i kylen känner jag, mums!

I övrigt slank det ner lite baguette till frukost, några ahlgrens bilar samt glass till efterätt.. Inte några pluspoäng på karaktären där men njöt till fullo utan dåligt samvete gjorde jag minsann!

Back to Top