Lördag

Kyckling satay med jordnötssås

Lördagsmiddag handlad på vägen hem från bröllopet, kyckling satay med jordnötssås.
Åt inte så mycket på bröllopet på grund av allergi & laktos så behövde något gott i magen.

Lyckokaka - your example will inspire others

Sambon överaskade med lyckokaka, är barnsligt förtjust i de små budskapen;
your example will inspire others

Jag efter en lång dag med bröllop & bröllopsfotografering

Mineralfoundtion, guds gåva till mig – efter en hel dag med värmebölja i festlokal, stress, förkylning & pollen näsa + ögon så lyckas jag ändå se rätt fräsch ut. Känns helt magiskt att kunna va fin och ha snudd på porslinshy när man levt hela sitt liv med en hy som bara är rödmossig.. Min foundation heter Une 100% mineral foundation (nyans m03) och finns på bland annat Åhlens, så himla glad jag vann denna i Fancy Fridas bloggtävling 🙂

Min mineralfoundation kommer från märket UNE, här är en länk om ni vill läsa mer http://www.ahlens.se/skonhet/make-up/puder-rouge-foundation/une-100-mineral-foundation.html

Back to Top
Translate »