Senaste nytt på matfronten

Har inte hunnit/orkat skriva ikapp men här kommer en summering;

Dr.Oetker Pizza

Fredagsmat när ugnen ändå var på fick bli fryst pizza från Dr.Oetker, hoppas och tror naivt att jag förbränt den med allt farande runt i köket bakande och knådande 😉 I övrigt slank en muffin utan kräm ner, smakade några av småkakorna för att de var så goda och fanns där. Frukost blev en shake, drack vatten hela dagen förutom på kvällen när det blev något glas Cola Zero till pizzan på kvällen. Är inte så duktig på att äta mycket när det är varmt men dricker gör jag!

Lördagsmiddag wrapp på McDonalds på vägen hem från konfirmationen

Lördagsmiddag wrapp med kyckling & bacon – såserna på McDonalds på vägen hem från konfirmationen (gratis via wrapp appen på telefonen 😉 ). Kände jag behövde något vettigt att fylla magen med före ESC tävlingen så jag inte skulle äta mig mätt på mitt lördagsgodis (en påse tuttifrutti). Dock varade tävlingen i en mindre evighet så påsen strök med ändå.. Tidigare på dagen bjöds det på kakor (bakade av mig), kallskuret och bröd hos syster i samband med Emmas konfirmation. Till frukost blev det en shake och höll mig till vatten merparten av dagen förutom på kvällen då jag avnjut några glas kall Cola Zero.

Måndagsmat grillad korv med bröd

Gårdagens/ måndagsmiddag fick bli grillad korv med bröd, så sjukt ont i fötterna så ville inte stå upp mer än nödvändigt! Slängde korven på grilljärnet utan smör och fuskade med färdiga korvbröd från butiken. Frukost blev min shake som vanligt och drack massor av vatten, lyxade till med en liten loka citron också. Avrundade middagen några små bitar mörk choklad, fick bli tidig sänggång med huvudvärk deluxe.

Höger foten gör skitont än så skjuter lite på cyklingen, nöjd med att jag lyckats dra ner rejält på allt onödigt skräpätande och blandar mina egna tankar med VV tankarna när jag äter. Har dock bommat på fruktmellanmål sista dagarna när jag ätit kortison.. Haft usel aptit, hoppas på bättring på den fronten med nu när jag slutat dricka kortison efter 3 dagars kur!

Back to Top
Translate »