Nerbäddad

image

Inte varit min helg, illamående, magvärk, kramp, öm kropp och det som inte får hända – svimmat av igen.

Kände direkt igen symptomen så sambon satt hos mig hela illamående anfallet igenom och höll hårt om mig när allt bara försvann i smärtorna. Han fick mig att vakna till liv igen rätt fort men illamåendet, krampen och värken pågick i vad som kändes en evighet. Sambon tvingade i mig massor av druvsocker och saft medan han hela tiden satt hos mig och pratade mig lugn så jag inte skulle få panik igen och försvinna.

Hatar min mage, kan inte förstå vad jag gjort för att förtjäna ”anfall” av detta slag. Stress och oro över studier, jobb och pengar?

Känner mig genast mycket bättre när det intensiva anfallet är över, men känner mig svag och lite obehaglig till mods trots att det gått 30 timmar sedan det hände. Har sovit, sovit och vilat på soffan med friends som TV sällskap. Sambon har vakat över mig som en hök och har stannat hemma från jobbet hela helgen för att pyssla om mig.

Fotot föreställer mitt knä idag, en vecka har gått och blåmärkena har mörknat rejält, har blåmärke på fötterna med..

Konstaterar att februari är inte min månad!

Back to Top
Translate »