Tävla om Naturdiet free

Äntligen en produkt för oss som vill gå ner i vikt som är bra för känsliga magar! Naturdiet Free är marknadens första laktosfria viktprodukter; en shake i smaken Choco Fudge och en smoothie i smaken Red Berries. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt, behålla din vikt eller ha ett bra och näringsrikt mellanmål. Visste du att 14 % av svenskarna är laktosintoleranta…

HelenHolmberg.se naturdiet free tävling

Tävlingsinformation

Nu har du möjlighet att vinna 12 st shakes eller smoothies i valfri smak. Tävlingen pågår fram till 23.59 den 29 februari. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att maila svaren till min mail: -. Vinnaren presenteras här på min blogg när tävlingen är avslutad. Synd för mig att jag inte själv kan tävla för de är riktigt goda ;(

Verkar frågorna svåra, kika på Naturdiets hemsida. Lycka till nu!

Frågorna

1. Hur många olika produkter har Friggs Naturdiet?

a) Fler än 20 olika
b) Färre än 15 olika
c) Mellan 15-20 olika

2. När började jag, Helen Holmberg blogga?

a) 2010
b) 2008
c) 2009

3. Om du vann, vilken av produkt skulle du då välja?

a) Red Berries Smoothe
b) Choco Fudge Shake

4. Är du laktosintolerant? 

a) Ja
b) Nej

Back to Top
Translate »