Tävla om Naturdiet free

Äntligen en produkt för oss som vill gå ner i vikt som är bra för känsliga magar! Naturdiet Free är marknadens första laktosfria viktprodukter; en shake i smaken Choco Fudge och en smoothie i smaken Red Berries. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt, behålla din vikt eller ha ett bra och näringsrikt mellanmål. Visste du att 14 % av svenskarna är laktosintoleranta…

HelenHolmberg.se naturdiet free tävling

Tävlingsinformation

Nu har du möjlighet att vinna 12 st shakes eller smoothies i valfri smak. Tävlingen pågår fram till 23.59 den 29 februari. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att maila svaren till min mail: -. Vinnaren presenteras här på min blogg när tävlingen är avslutad. Synd för mig att jag inte själv kan tävla för de är riktigt goda ;(

Verkar frågorna svåra, kika på Naturdiets hemsida. Lycka till nu!

Frågorna

1. Hur många olika produkter har Friggs Naturdiet?

a) Fler än 20 olika
b) Färre än 15 olika
c) Mellan 15-20 olika

2. När började jag, Helen Holmberg blogga?

a) 2010
b) 2008
c) 2009

3. Om du vann, vilken av produkt skulle du då välja?

a) Red Berries Smoothe
b) Choco Fudge Shake

4. Är du laktosintolerant? 

a) Ja
b) Nej

Följ gärna och dela bloggen:

11 reaktioner på ”Tävla om Naturdiet free

 1. Den här tävlingen ska jag absolut vara med i.
  Tycker om Naturdiets produkter och har ju problem
  med min mage. Vet inte vad jag inte tål. Men vore ju
  toppen att testa dessa och se om det kan vara så att jag inte
  riktigt tål laktos.
  Hoppas att du får en riktigt bra kväll! Kram

 2. 14%? Det är mycket…! Har hört att laktosintollerans är människans ”naturliga” status..det är tydligen alla andra som har en mutation av något slag…vi var från början inte konstruerade att klara av laktos…! Intressant, i vilket fall som helst.

 3. Jag är gärna med och tävlar och har mejlat mitt bidrag!

  Jag är en sådan doldis läsare som nu börjat blogga själv och tar tag i min hälsosamma sida inspirerad av dig

 4. Nu går de framåt 🙂 Jag som har efterlyst många laktosfria produkter i över 10 år. Nu sätter företagen fart. Tummen upp!
  Ha De

 5. Självklart är jag med. Kul att hitta din blogg med. Jag kämpar själv med min övervikt. kommer fortsätta följa dig. Kika gärna in hos mig och hejja med om du känner för det. Ha en bra kväll..

  / Stephanie

Kommentarer inaktiverade.