Äntligen tillbaka

Tatty Teddy bloggar

Först gick jag ner i ”strömsparläge” och sen gick visst bloggen ner också, som det kan bli ibland..

Saknat min lilla blogg och alla er som läser/kommenterar! Tack för alla kommentarer och förslag på mitt sista inlägg om min svimning, vore skönt ha en diagnos och lösning på problemet. För 4 gånger på 1½ år känns lite för ofta för min smak..

Mår mycket bättre nu, dock lite sömnrubbningar och öm/ont i kroppen än. Försöker att inte analysera och tänka så mycket på alla negativa saker, det finns s¨mycket bra i livet som överväger alla kroppsliga problem. Har massor jag vill blogga om, men först ska jag ta en vilopaus och hoppas jag vaknar upp och mår lite bättre än nu.

Hoppas nu bloggen stannar uppe och ni inte glömt bort mig redan,

kram H

Back to Top
Translate »