Viktväktarar paketet

Paketet från Viktväktarna

En snabb bild på vad som fanns i paketet jag fick från Viktväktarna som nybliven medlem i deras bloggpanel. Fanns massa spännande saker (som jag inte riktigt haft energi att läsa så noga än); välkomstbrev, senaste numret av Viktväktarnas nya månadsmagasin, en kokbok för grytor & gratänger (alla recept uppmärkta med propoints så klart), en startpärm med info om hur allt fungerar, poäng tabeller etc samt två prover på VV mat (en kyckling risotto med svamp) samt Cappucchino toffees.

Första spontana tanke är – måste byta för jag saknar ris etc sååå mycket och jag har inga problem med att hålla nitisk koll på vad jag stoppar i munnen. Och andra tanken är visst är det lustigt att all matförändring går ut på att räkna trots att ingen vill medge det? I lchf räknar du kolhydrater, gi räknar man gi värdet, lcd räknar man kalorier, viktväktarna poäng.. Önskar jag kunde hitta en bra balans när jag når en sundare vikt och slipper allt räknande!!

Dagens promenad avcheckad inomhus, foten är inte snäll mot mig så fick bli lugnare underlag idag (Väla) men sträckan var där!

Back to Top
Translate »