Lördag, dag 6 med propoints

77 propoints att spendera.. Nästa vecka kommer jag fördela poängen lite mer så jag har 30 pp per dag, ger mig en veckobonus på 37 (49-12) att spendera på lördagen och måste ju inte spendera allt heller 😉 Vilket jag inte gjorde igår! Var väldigt lyxigt få äta lite av allt, sugarrush var bara förnamnet!!

1200 gram lösviktsgodis, några av mina favoriter

Lite lösgodis slank ner (1 hg utan choklad 9 pp och ett hg med choklad 12 pp)

Mammas köttbullar, potatis och brun sås

Sambon var på vift så jag åt middag hos mamma, pappa & bror – Mammas köttbullar, potatis och brun sås.
Lyxigt, ska byta ut bilden den blev visst lite väl ljus..

1 hg lösviktsgodis utan choklad 9 propointsSå här såg min godisskål ut med 1 hg lösviktsgodis utan choklad 9 propoints

1 hg lösviktsgodis utan choklad 9 propoints

Väl hemma hos mina föräldrar försökte jag och bror bygga dator åt vår systerdotter, gick inget vidare alls inga chassi var hela eller passade så hon får ha ett nytt i födelsedagspresent 😉 Funderar på om vi ska spraya det rosa eller rött åt henne.. hehe

Lyxiga vita tjocka varma strumpor från Lidl

Förutom lördagsgodis fick jag ett par lyxiga vita tjocka varma strumpor från Lidl, mina fötter är konstant iskalla 🙁

Orkar inte rabbla all mat, låt oss bara säga att jag njöt i fulla drag igår.. Mums! Just det, har du en dator? För guds skull dammsug den då och då!! Sätt damsugaren mot fläkten och sug ut all damm, örk vad äckliga datorer kan va..Datorer dör i förtid om man inte dammar dom, allt skit fastnar i fläkten som inte klarar blåsa in kylande luft i datorn vilket gör att komponenterna i datorn blir varmare och varmare till dom en dag bara dör.. (Säger miss oteknisk).

Back to Top
Translate »