Kickstart köp

Enligt bokus ska LCHQ boken vara postad nu, men om ifall den nu inte dyker upp före 2 januari då vi kör loss här hemma med nyttigheter igen så får man försöka göra det bästa av läget! Ni som är insatta har ni några tips på vad som måste köpas hem? Kanske några nybörjar recept förslag?

Har sett att Cornelia har ännu en rivstart utmaning men känner mig inte alls lockad, det här är mitt race och jag trivs bäst här på bloggen. Fokusen är inte vikten för tillfället utan att hitta vanor som funkar både för mig och sambon.

Nu har jag dessutom skämt bort mig själv med 40(!!) köpta Allévo bars via groupons hemsida, perfekta mellanmål när man är på språng. Dock lite rädd att det är för mycket kolhydrater i dom, men 200 kalorier per måltid så kanske kan fungera ändå i nödfall? Bättre än att improvisera skulle jag tro 😉 Nedräkning pågår nu..

Groupon i samarbete med Allévo

Fanns lite olika Allévo produktpaket på erbjudande; 
Kick Start Shake (choklad eller banan-hallon) 84 portioner.
Low Calorie Bar (toffee/ mörk choklad/ blåbär/ röda bär) 20-pack.  << köpt 2 ggr dessa
Kick Start Shake (choklad) 84 portioner inklusive Allévo Low Calorie Bar (mörk choklad) 20-pack.

 
Följ gärna och dela bloggen:

2 reaktioner på ”Kickstart köp

  1. Tvekar du om kalorimängden kan du ju ta en halv Allevo-bar som mellanmål och spara den andra halvan till senare. 🙂 Så gör jag när jag är på resande fot och inte kan fixa nån god shake eller dylikt – då tar jag en halv bar eller torkade bär och nötter till mellis…

Kommentarer inaktiverade.