Kort hår?

Inte så lätt det här med hår, har man kort vill man ha långt har man långt vill man ha kort. Har man mitt i mellan som jag har just nu vill man ha längre eller kortare.. Hittade ett foto från juli 2008, luggen är lite i kortaste laget för min smak här och koppartonen har jag inte heller i åtanke, men längden? Svårt att se hur kort det är kanske men toffsarna nedanför öronen vid axlarna är maxlängd.. Superkort i Helens värld alltså!!

Angående hårfärgen har jag pratat med min vän Sofie som är före detta frisör och kommer troligen färga av håret, lägga i slingor för att ljusa upp och sen en toning över så det inte går för mycket åt röd-gula hållet. Är dock lite nyfiken på att avvakta klippandet till jag ser hur hårfärgen blir.. Slutar med impulsbeslut som vanligt (misstänker jag) som jag blir sur på mig själv över först och sen älskar säkert 😉

Och om ni undrar så är fotot +35 kg och var någon vecka före jag fick mitt  akuta njurstensanfall som resulterade i en väldigt jobbig period i mitt liv. Färgade håret svart så fort jag var böjbar nog att göra det och lät det sen växa ut, lite revolt mot att frisyren var förknippad med hur jag mådde dom där månaderna före, under och efter njurstenen tror jag 🙁

Back to Top
Translate »