Torsdag

Min finklänning fran lindex akte pa nar jag skulle aka hem fran sjukhuset!

SVaknade vid fem snaret efter en lang smartsam natt, vid sex snaret fick jag pröva ge mig sjalv spruta för första gangen. Laskigt som bara den, men gick bra pa forsta forsoket.

halv sju kom varldens raraste skoterska och hjalpte mig sa jag kunde fa duscha, sa underbart att fa tvatta bort all antibakteriellskrubb och svett. kande mig som en ny manniska efter duschen, lite bokigt duscha med gips pa foten men hade stor valtejpas plastpase om den samt en stabil duschstol att sitta pa. smart!

kande mig valdigt stolt over mig sjalv som kladde pa mig sjalv och torka har mm pa egen hand. tank sa latt man tar alla dessa sma saker for givna, knappast nu langre.

Fick i mig en laktosfri macka med ost och prickig korv till frukost, var riktigt gott med mat for första gangen. fick prata med doktor och sjuksköterska och fick klartecken att aka hem. hurra!! fick aven berom for hur smidig jag var med tanke pa omstandigheter mm. kul fa hora fran nagon som inte traffat mig tidigare. vem trodde jag kunde va smidig för 5 ar senU!

det blev en valdigt jobbig, lanf och smartsam hemresa till mina foraldrar. bor hos dom de tva forsta veckorna minst, farre trappor och dygnet runt hjalp av pensionerade underbara foraldrar. Jag ska enligt lakarinstruktioner vara extremt forsiktig med foten och ha den horisontalt, garna lite hogt pga operationen etc for att laka battre. Sa det finns inte ord for att beskriva smartan jag kande i min fot efter transportstrackan fran avdelningen till sangen hemma. Grat av smarta, men det jobbigaste var att se min smarta i min familjaogon om ni forstar hur jag menar.

Det blev lang eftermiddag och kvall som livades upp av mammas köttfarssas till middag samt besok av sambon. Fick hjalp satta upp en barbar dator sa jag kan se filmer och serier pa den. Har ingen mojlighet att sitte upp eller surfa, arbeta pa den an sa allt bloggande sker pa min telefon. Avrundade kvallen med ett avsnitt Trinny och Susannah stylar sweden. Insag vid midnatt att mangden laktos i morfintabletterna ar hog eftersom jag hade fruktansvarda magsmartor hela natten och svullen mage och fick noll sömn..

 

 
Följ gärna och dela bloggen: