Veckans invägning

Dagens vikt: 82.5 kg
-0.3 kg sedan förra tisdagen och -32.5 kg totalt

Nuvarande BMI: 33.5 ( -13.2 totalt)

Till nästa delmål: 2.5 kg (80 kg)
Till slutmål: 12.5 kg (70 kg)

-10 kg or else..

Summering av vår kompis utmaning/vadslagning som slutar 1 augusti 2011
Tillsammans har vi nu gått ner 15.8 kg!!!

Jag / Helen -2.1 kg
Mattias / sambo -1.1 kg
Maria till -5.9 kg
Kalle  -6.7 kg
Victor startar 25 april.

Vill du vara med på -10 kg or else utmaningen? Lämna en kommentar så skriver jag in dig och länkar till din blogg varje vecka. Du måste inte ha samma invägningsdag som mig men du får inte räkna viktnedgång före 20 mars 😉

Ny vecka nu, nya möjligheter att prestera ännu bättre än veckan som gått!! Fast det är ju påsk denna vecka, så vi får väl se hur det går?! +/-0 kg är väl idealet, tur jag inte har något påskägg som väntar på mig med godis! Blir nog ingen påskmat i år ens och jag sörjer inte det för en sekund..

Back to Top
Translate »