Märkliga bloggkommentarer

Det är väl tur man har skinn på näsan och inte tar till sig av allt ”dumt” man hör och läser! Igår kväll blev jag irriterad över citerad kommentar nedan men idag kan jag inte låta bli att le åt dumheterna.. Läs själva och behöver ni hjälp av en PT så står hennes epost adress med också 😉

Postat den 2011/04/09 kl. 20:22 av Sandra (sandra_heltok@hotmail.com /81.232.173.166 )

Hej Helen,

Jag får ont i hjärtat när ser på alla maträtter du postar upp,
jag har varit personlig tränare i LA åt kändisar, kan mycket om det här med mat o träning… sluta upp med förrätter o efterrätter, jag spyr ! Jag vet att du har gått ner jädrans mycket men jag förstår inte hur du har gått ner med du äter. Även om du tränar 24/7 så blir du inte ens av med hälften vad du äter ! Snälla rara skippa bröd o ris mer sallad tack ! USch såserna oxo
PLEASE PEACE

 
Följ gärna och dela bloggen: