Veckans invägning

det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig upp efter varje gång

Dagens vikt: 83.9 kg
-0.4 kg sedan förra tisdagen och  -31.1 kg totalt

Nuvarande BMI: 34.0 ( -12.7 totalt)

-10 kg or else.. vecka 1: -0.7 kg av 10 kg

Allt gick bra fram till lördagens kalas, för mycket av det goda och addera gårdagens matintag. Dock nästan ett halv kg minus så jag är faktiskt jätteglad ändå, ny vecka nya tag! Nu fortsätter vi på rätt väg.

Sambons första vecka gick +/- 0 kg, stackare. Tappert kämpat åtminstone 🙁 Stort grattis till Kalle som skakade av sig 4 kg?! Vet i fan hur han lyckades med det.. Haha Men jag är imponerad 😉 Victor, Maria & Julia håller sina resultat för sig själv ett tag till. Håller tummar och tår för att det ska gå bra för er med, kram!

Back to Top
Translate »