Garderobsprovning

Tycker jag varit duktig på att rensa bort gamla kläder, öppnade garderoben som är ”lätt” översvämmad och redan stod halvöppen. Tog fram en galge med en kjol, drog på mig den.. Tänkte jag kunde ha den för Mamma har sytt in den åt mig. Jag omvärderar plagget efter provning och inser att den här har nog gjort sitt för mig? Efter en halvtimmes provande och tittande i speglen ligger det nu en hög kläder i hallen, inga läsare som har storlek 50, 52, 54 eller 56? Svårt slänga kläder som är i nyskick 🙁 Lite lustigt att inse att tjejen som haft xx kjolar har numera bara TVÅ som passar i garderoben.. Båda insydda av min väldigt snälla mamma (tacksam jag har dig!!).

Fick bli jeans samt nya svarta omlott cardigan idag och nu ska jag möta upp sambo och hans systersöner som varit på bio, för lite att äta och en sväng till Viken.

 

Följ gärna och dela bloggen: