Aruba baby

Sitter här och bläddrar i min vännina Marias facebook album ”Aruba Baby”, jag är helt såld.. Förutom ödlarna som jag gärna hade varit utan ser det helt fantastiskt ut!! Vore en dröm att få åka dit, fast med student ekonomi är det knappast möjligt. Får se om vi kan spara ihop till en London tripp i sommar eller om det blir Toscana med svärfar? Mycket prat och lite planering i Italien fallet, men sugen på att resa är jag – så många platser att se och besöka och uppleva.

Hela världen för mina fötter och allt som fattas är tid och pengar, börjar fundera lite smått på om man kanske inte skulle ta och börja köpa lotter eller spela? Får erkännas att jag är en novis, har bara spelat facebook spel och king.com pusselspelen.. Satt och läste om MrSvensson och Betsson, men jag har så dålig koll så jag får nog be min kompis Kalle (pokerhajen) om hjälp. Men det finns gott om fina starterbjudande/ bonuskoder att ta del av om man nu skulle våga sig på det! Annars får det bli traditionella skraplotter – 25 000 kr i månaden 25 år vore rätt trevligt också!

 
Följ gärna och dela bloggen: