Alla hjärtans dag tävling

Utlovade en tävling och löfte ska man hålla, så här kommer en som passar både tjejer och killar, äldre och yngre! Vinsten är ett valfritt pusselarmband (18 länkar) i rostfritt stål från bilden nedan.

Länkarna är utbytbara, så man kan själv skapa sitt unika personliga armband. Start armband och utbytes länkar finns att köpa i de flesta smyckes butiker tex Guldfynd. Vinsten är självklart helt ny och jag står för porto till vinnaren/vinnarna – om många deltar kan jag tänka mig att lotta ut alla tre! Känner mig generös idag.

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 17 januari – 6 februari 2011, det borde ge mig tid att ordna så vinnare får armband före alla hjärtans dag (14 februari).  Vinnare presenteras 7 februari, samt skickar även ut epost till vinnaren.

Använd bilden ovan i ett eget blogginlägg där du berättar om tävlingen, samt länkar hit till tävlingen.

Berätta med en kommentar på detta inlägg att du vill vara med, det räcker med ”jag vill tävla” samt länk till blogginlägget du berättat om tävlingen i. Glöm inte fylla i en epost adress du använder, så jag kan komma i kontakt med dig som vinner!

Har du inte en blogg? Du kan tävla ändå, bara kommentera tävlingsinlägget med ”jag vill tävla” samt berätta hur du hamnade på bloggen. Förväntar mig inga uppsatser, bara ett kort svar tex ”sökte efter det här receptet/ bilden”.

Lycka till nu och jag hoppas på att få se många kommentarer!!

 
Följ gärna och dela bloggen:

37 svar till “Alla hjärtans dag tävling“

 1. Jag vill jätte gärna vara med 🙂 http://tweety26.wordpress.com/2011/01/17/var-med-tavla/#respond

  Kram från mig

 2. Jag är absolut med! 🙂 Har länkat här http://emmatavlar.blogg.se/2011/january/smycke-62.html. 🙂

 3. Viktoria M skriver:

  Hejsan hejsan! Jag är gärna med och tävlar! Jag hittade hit genom denna tävling (:

  Många kramar från Viktoria!

 4. Jag är gärna med och tävlar 🙂
  Har länkat här: http://jennimaatta.blogg.se/2011/january/tavlingar-5.html#comment

 5. Jag tävlar gärna =) Jag har ingen blogg, men jag hittade hit just genom den här tävlingen. Din blogg verkar riktigt intressant och jag ska nu läsa vidare i den.

 6. Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar!
  Jag hittade hit från en annan blogg som länkade dig 🙂

 7. Jättesnygga armband! Jag har inte sett dem förut och gillar att man kan göra dem personliga. Jag vill gärna vara med och tävla. Här har jag länkat:
  http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/01/20/4408403-tavling-vinn-ett-pusselarmband/

 8. Sökte på pusselarmband och kollade igenom för att hamna på resultat nr 7 på google. Såg därifrån att det var en tävling här om det. Skulle vilja ge ett sånt till min mamma och nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas på tur. (söker mig vidare för att se på smycken man kan ha på länkarna)

 9. jag vill va med.. jag har alltid önskat mej ett sånt här armband, men har aldrig haft råd då jag är en fattig student… men visst förtjänar även studenter att va fina?? så hoppas på tur här hos dej nu 🙂

  här har jag bloggat om tävlingen: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/january/charm-armband.html#comment

 10. Hej! Jag vill vara med och tävla! Jag hittade din blogg genom en annan väns blogg, en gammal kompis till mig som har en viktminskningsblogg!

 11. Jag tävlar gärna hos dig! Länkat har jag gjort här: http://noonewantsforever.blogspot.com/p/jag-tavlar.html

  Hälsningar
  Erika Wilhelmsson

  ps. Tävla gärna hos mig. Du kan vinna en matstol värde 2000 kr från babybjörn. Bland annat! 🙂

 12. Hej.
  Jag är med och tävlar.
  har ingen blogg..
  men hittade detta inlägget genom att söka alla hjärtans dag smycken på google så kom jag fram till dig. Puss

 13. Linnea Sjöström skriver:

  Jag vill jättegärna vara med och tävla!, håller verkligen tummarna 🙂 verkligen fina armband.

  Har länkat här:
  http://liinneasjostrom.blogg.se/2011/january/tavling-hos-helene.html#comment

 14. Jag är jättegärna med och tävlar! ^^
  Har tyvärr ingen blogg. :[

  Min kompis tipsade mig om din blogg och sa att den var jättebra, och så jag hittade tävlingen lite senare. x]

 15. jag är med men har ingen blogg. hittade hit genom Annas tävlingsblogg 🙂

 16. Jag vill tävla!
  Jag har tyvärr ingen blogg men hittade det här inlägget genom att söka på ”pusselarmband” på Google. 🙂

 17. Jag vill tävla!
  Sökte på ”alla hjärtans dag” på Google och hamnade här.

 18. Jag är med och har länkat på http://www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

 19. Har tyvärr ingen blogg men vill ändå vara med och tävla så klart 🙂 Hittade hit till din blogg via allevos sida på facebook. Jag började min viktresa på 114 kg och är nu nere på 78. Så vi har liknande erfarenheter och visst är vi duktiga?!? 🙂

 20. S A R A Q skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! 😀
  Hittade hit genom en väns blogg (;

 21. Caroline L skriver:

  Jag är med! Blev tipsad av Ingrid, p0llysblogg

 22. Jag är med! Fick tips av en kompis:)

 23. Anna mangare skriver:

  Hej!
  jag vill gärna vara med!
  jag hittade hit genom en kompis blogg.
  KRAM ANNA

 24. Hej! Jag vill vara med och tävla. Jag hittade hit via din tävling
  Ha en bra dag! 🙂

 25. Jag är gärna med och har länkat här: http://muminmammatavlar.blogspot.com/2011/02/armband.html

 26. HAR ingen blogg!!! hittade till din blogg genom tips från annan blogg!!
  HOPPAS,HOPPAS att jag får förmånen att vinna detta fina armband!!

Kommentarer är stängda.