Motivation

Har letat lite efter att hitta en bild på mig när jag vägde som mest, den här från påsken 2005 kanske är det värsta jag hittat än! 115 kg tung? Mer? När jag ser det här fotot känner jag att varje uppoffring har varit värt det, inte en chans att jag ger upp nu och tanken på att någonsin gå upp i vikt igen känns otänkbar! Det här måste vara bästa sortens motivation 😉 Kanske ska framkalla bilden och sätta på kylen och förrådet?!

Fick en helt otroligt gullig kommentar på ett inlägg häromdagen, det värmde rakt in i hjärtat!! Tack Niclas

Kände bara att jag ville lämna ett litet avtryck och visa min uppskattning!

Vi kämpar båda med vikten, dock åt olika håll. Jag vill dock bara säga att jag tycker att det är så otroligt skönt med en ”viktnedgångsblogg” som handlar om att just finna en bra livsstil, något som går att efterfölja resten av livet! Alla dieter och annat hokus pokus är idiotiska, just eftersom de inte håller i längden. Men du käkar det jag skulle kalla normal mat, du äter varierat och av allt, och går dessutom ner i vikt! Det är så otroligt bra att såna som Du finns och visar att det är möjligt och det absolut bästa sättet! Det finns alldeles för mycket missförstånd och dumheter som media uppmålat idag, vilket är så sjukt synd.

Keep up the good work, du är grym! Och du kommer nå ditt mål Helen, det är jag helt övertygad om! Och till skillnad från alla som håller på med pulverdieter och andra läskigheter så kommer du kunna bibehålla den sen! GRYMT TJEJEN! 🙂

Kram på dig!

Back to Top
Translate »