Tisdag

IKEA Frukost med pappa idag, medan vi väntade på min sambo som var på fackmöte. Bilen vår va på service så lilla söta pappa lekte taxichaufför idag åt oss, tack pappa du är bästa pappan man kan ha! Jag fastnar alltid för lingondrickan på IKEA, mums i magen. Har dock känningar av lätta smöret, dum är jag (lätta är INTE laktosfritt) måste verkligen köpa tabletter på apoteket men glömmer det VARJE gång jag går förbi. Kommer inte ens på det när mamma frågar mig, senil?

Fynd från IKEA, 2 orkidéer för 25 kr/styck

Nyårsklänningen uthämtad från poststället och provad, inte lätt ta bild på sig själv så detaljerna syns. Men här är en närbild på urringning & rosor till dig Maria, visst är dom söta?! En riktig Helen klänning.. Tydligen är jag en perfekt storlek 18 (UK Size), roligt när saker passar! Ska nog ha något över axlarna, det kändes lite naket.

Dagens middag: pannkakor (tur jag älskar pannkakor!)
Har så jäkla ont och mår inte så bra, så det blir fortsatt lättsmält allergivänlig mat några dagar till 🙁

Veckans invägning:
Vågen stannade på 87,2 kg
-0,3 kg veckan som gick, trodde på sämre resultat faktiskt

-27,8 kg totalt *hurrar lite för sig själv*
2,2 kg kvar till nästa delmål, ska det gå att bli av med dom före nyår?!

 
Följ gärna och dela bloggen: