Choklad på en söndag

Fast inte i magen, utan i håret! Köpt helt ny hårfärg idag från Schwarzkopf, Soyance kallas serien och ska vara lika mild som hårtoningar. Låter bra för sista året har jag fegat ut och bara använt toningar i håret, har extremt känslig hårbotten på grund av mina allergier. Ska bli intressant att se hur det går imorgon, kommer jag ynka och ha ont eller tvätta ur färgen och vara sjukt nöjd. Spännande värre, kanske inte super spännande men lite. Går från brun till chokladbrun, ingen drastisk ändring bara lite mer guld-röda toner i mot tidigare.

Schwarzkopf Soyance (permanent hårfärg)
Nyans: 4.60 Chokladbrun

Läs mer om färgen Soyance här

Nu ska jag sluta svamla och göra pizza deg, jag är på tok för snäll med val av middagar den här veckan.. Nästa vecka får det bli vad jag vill ha, mer fisk och kyckling! Fler fina bilder av fotografen Irina Davis kan du se bland annat på den här länken

Likecool.com/Irina_Davis–Pic–Gear

IrinaDavis.com

Back to Top
Translate »