Mat

Onsdag

Dagens middag: Calzone

Efter en del bråk och frustration över vad vi skulle äta till middag i kombination med slutsåld färs på coop blev det pizza. Verkligen inget bra val för vikten, men det är väl så det blir ibland – kompromisser för att rädda vardagslivet som sambos. Imorgon bestämmer jag och då blir det något nyttigare!

Har träningsvärk i kroppen, skönt men ont gör det.. Nu ska jag ut och rädda tvätten – japp det är den tiden på veckan igen.

2 kommentarer

  • Cinderella

    Vi pratade också pizza men det blev ingen, pasta i stället…Efter att ha städat och planerat fest och storhandlat mat, då vill man inte trixa för mycket med middagen. d<åligt kanske men mänskligt skulle jag tro.

  • BENITA - itsallabouttakingcontrol

    Ibland blir det pizza, så är det bara..
    men allt handlar om att kompensera upp det med träning. Krams