Stark nog

Just nu är jag så otroligt nöjd med mig själv, jag KAN, jag ORKAR och musklerna är STARKA nog.
Går runt på små moln och bara ler 🙂

För första gången på ett par månader har jag kört ett pass på min stepmaskin (med twist). Jag är helt mållös, jag tror mitt längsta pass före ”sommarlovet” varit 15 minuter och idag körde jag 20 minuter utan att pausa!!  Svetten rann av mig men jag fortsatte utan att fundera på tiden som bara tickade på. Inte så förtjust i Lady Gaga i vanliga fall, men hon var perfekt sällskap när jag tränade.

Jag trodde ärligt talat att mina benmuskler skulle vara helt borta vid det här laget, nog för jag promenerat ute och simmat i havet etc men 20 minuter hårt tränande på maskinen har aldrig skett tidigare!! Jag minns fortfarande hur sjukt jobbigt 5 minuter var i mars när maskinen inhandlades 😉

Ska försöka övertala sambon att handla potatis nu, sjukt sugen på potatis och fisk.. Undrar om jag kommer få lite träningsvärk imorgon?

Back to Top
Translate »