Måndag

Dagens middag: Nutrilett Chocolate Smoothie

Provsmakade lite på sambons middag också en Grandiosa Gudfadern, Skinka, lök, tomat, svartpeppar och vitlök. Tog bilden efter att jag snott en hörna, såg mer aptitligt ut före kniven gått över pizzan 🙂 Förvånansvärt god för att vara en fryspizza, nyfiken på deras bolognese version också..

Motion: bara från bullbaket
Onyttigt: kanelbulle, tvungen att provsmaka.

Medicin: b12 vitamin, folsyra, allergi tabletter, cortison både att dricka och i salva etc.

Hade en kul sen eftermiddag & kväll med stora syster och hennes familj samt mina föräldrar och bror. Tror jag har bästa familjen i världen, älskar er så mycket!!

Efter Mörarp blev det en kort runda på ica, köpte pizza åt sambon och nutrilett till mig samt lite Coka Cola Zero. Kikade på ett par avsnitt av Criminal Minds sen slocknade jag i en nybäddad säng på två minuter. Gud vad det är skönt när man somnar så gott!!!

Back to Top
Translate »