Melodifestivalen, deltävling 1

Vilken dag, vaknade med svullna rinnande ögon och bultande läpp och värkande mage. Ögondroppar och salva för munsår har räddat läget lite, dock blir det inget kalas besök för att fira syster sonen idag :´( Ska laga  kyckling curry till middag sen, för att vara snäll mot magen..

Melodifestivalen 2010 börjar idag, har lyssnat igenom bidragen och funderat lite på vilka jag tycker bäst om – gjort en bild för att illustrera listan. Stor favoriten är Pain Of Salvations – Road Salt, vägsalt är kanske inte vackraste låttiteln i år, men jag gillar deras sound som påminner starkt om Kings of Leon. Sen skulle många låtar kunna hamna i en gråzon, typiska popschlager, bögdisco låtar samt ett par bottennapp på nedersta raden. Vill egentligen placera Anders Ekborg högre upp på listan för killen kan sjunga, men låten är lite kalkon varning. Får flashbacks från Loa Falkman och Symfoni och med tanke på förra årets mega kalkon vinnare Malena Erhman så tror jag omvärlden fått nog också. (Varför kan jag inte låta bli titta på Olas bild och fundera på hur otroligt bra han skulle se ut som dragqueen?!)

Ja, nu vet ni vad jag gör klockan 20.00 ikväll.. och i ett par månader framöver på lördagskvällarna!

 
Följ gärna och dela bloggen: